Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τότε ξεκινά η προσπάθεια για το όνειρο του Γιαννάκη

Το όνειρο του Γιάννη Παπαστεφανάκη επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλο από το να περπατήσει στην Τούμπα όρθιος και απαλλαγμένος από το αμαξίδιό του. Κατόπιν πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου αναμένεται να ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να γίνουν προσπάθειες και να σταθεί και πάλι στα πόδια του, με τα συνολικά έξοδα να καλύπτονται ολοκληρωτικά από τους ασπρόμαυρους.

Ο πατέρας του, Κώστας Παπαστεφανάκης, ορμώμενος από την εν λόγω κίνηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας, χαρακτηρίζοντας δώρο ζωής τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς για να περπατήσει ξανά ο Γιαννάκης, χρειάζεται η συγκεκριμένη επέμβαση και το ζήτημα ήταν οικονομικό για την οικογένεια. Όπως ανακοίνωσε, η επέμβαση θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα τον αναλάβουν για αποκατάσταση οι φυσικοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και το όνειρο του Γιαννάκη είναι να μπει αμέσως μετά όρθιος στην Τούμπα.

Όλα τα έξοδα θα καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο πατέρας του Γιαννάκη εξέφρασε τις ευχαριστίες του, σημειώνοντας ότι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο γιος τους θα περπατήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version