Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τότε βγαίνουν τα εισιτήρια με Μάλμε

Η προσοχή του ΠΑΟΚ μετατοπίζεται κατ΄αποκλειστικότητα στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάλμε, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη- πρόκριση στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των απλών εισιτηρίων της μεγάλης αναμέτρησης (13.08, 20:30), κι αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, το πιθανότερο είναι η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων της αναμέτρησης να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (12/8). Υπενθυμίζεται ότι για το παιχνίδι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και οι Σουηδοί, παρά το γεγονός ότι έκριναν το ταξίδι στην Ελλάδα ακριβό. Κάτι που σημαίνει ότι η Θύρα 8 θα διατεθεί για τις δικές τους ανάγκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις θύρες 4 και 7 δεν είχαν εκδοθεί απλά εισιτήρια στην αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, λόγω των πολλών εισιτηρίων διαρκείας.

«Σε πέντε μέρες δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Η Μάλμε είναι μία επιθετική ομάδα που παίζει με ρίσκο και δεν σκέφτεται το αμυντικό κομμάτι τόσο πολύ, από την άλλη εμείς ξέρουμε να διαχειριζόμαστε διαφορετικά τα ματς, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την κατοχή και να τρέξουμε τον αντίπαλο. Περιμένουμε ένα παρόμοιο ματς, περιμένουμε την γεμάτη Τούμπα, κάτι που θα δυσκολέψει την Μάλμε, αν και έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι για εμάς θα είναι πιο θετικά τα πράγματα την άλλη εβδομάδα» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με τους Σουηδούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version