Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρκικό ΜΜΕ: «Τσεκάρει τον Κωνσταντέλια η Φενέρμπαχτσε» (pic)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν περνάνε απαρατήρητες στα ευρωπαϊκά κλαμπ, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα αρκετών ομάδων, ενώ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Σάλτσμπουργκ.

Παρόλα αυτά, η αυστριακή ομάδα δεν είναι η μοναδική, η οποία δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για «στενή παρακολούθηση» του Κωνσταντέλια από τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ, θέλοντας να καλύψουν το κενό, που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που πωληθεί ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα της Φενερμπαχτσέ, η οποία κάνει «σκάουτινγκ» στον Ντέλια, θέλοντας να έχει μία εναλλακτική λύση σε ενδεχόμενη αποχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Σιμάνσκι, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα μεγάλων ομάδων.

«Η Φενέρμπαχτσε παρακολουθεί στενά την κατάσταση του 21χρονου Έλληνα, Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους παίκτες που θέλει η ομάδα, σε πιθανή αποχώρηση του μέσου Σεμπάστιαν Σιμάνσκι», τονίζει τουρκική ιστοσελίδα στην πλατφόρμα «Χ».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version