Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τους «τρέλανε» ο Αντρίγια (video)

Δημοφιλή

Διακοπές με… εκπτώσεις είχε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατόπιν ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το γάμο του, ενσωματώθηκε στην εθνική Σερβίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro 2024. Αξιοσημείωτο δε πως με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του μαζί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενεργοποιήθηκε στην αρχική σύνθεση από τον Ντράγκαν Στόϊκοβιτς στο φιλικό με την Αυστρία στη Βιέννη.

Βασικός και αναντικατάστατος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που αξιοποιήθηκε εκ νέου ως φουλ μπακ, με μία από τις ενέργειές του καθ΄όλη τη διάρκεια του φιλικού «τεστ» να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ενδεικτική είναι η ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram «ξεσηκώνοντας» το κοινό με το στιγμιότυπο που χάρισε.

Δείτε αναλυτικότερα την ενέργεια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

Για την ιστορία, η Αυστρία φρόντισε να «καθαρίσει» το φιλικό παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με δύο μαζεμένα γκολ εντός δύο λεπτών, αρχικώς με τον Πάτρικ Βίμερ που «άνοιξε» το σκορ μετά από την ασίστ του Μπαουμγκάρτνερ (1-0, 10ο λεπτό) και λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της, με τον δημιουργό και μέσο της Λειψίας να μετατρέπεται σε σκόρερ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Απεναντίας, η Σερβία που έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει με τον Τάντιτς στο 16ο λεπτό, κατόρθωσε να σκοράρει και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τον Πάβλοβιτς (2-1, 35ο λεπτό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαμός με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Από την Άλ Νασρ διαψεύδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον... έλεγχο του συλλόγου. Αλλαξε η τεχνική ηγεσία της Αλ...

Στην ίδια κατηγορία