Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρός 36χρονος από μπαλοθιά

Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 36χρονου άνδρα στο Λασίθι, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια γλεντιού, από μπαλοθιές που «ρίχνανε» με τον μπατζανάκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, όλα έγιναν στη διάρκεια γιορτής για κουρές στην περιοχή του Καθαρού Λασιθίου. Οι δύο άνδρες, που φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κάποια στιγμή άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Το neakriti.gr, αναφέρει πως το θύμα είχε πάει να βοηθήσει συγγενείς του κτηνοτρόφους στις Κουρές των κοπαδιών και μετά από το γλέντι που ακολούθησε και την κατανάλωση οινοπνεύματος βγήκαν τα πιστόλια. Κάποια σφαίρα τον πέτυχε -ίσως από εξοστρακισμό- και τώρα η Αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που πυροβόλησε.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι Αρχές της Κρήτης προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version