Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρελή η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Η Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ αναχώρησε από το Ισραήλ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ποδοσφαιριστές της έκαναν δηλώσεις, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Όρελ Ντγκάνι, που υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος ανήκει στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης, αλλά η ομάδα του είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι του Β’ προκριματικού του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Έχουμε ακόμα λίγο χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο παιχνίδι της Ευρώπης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο που βρίσκεται στο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κόουτς μας προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πηγαίνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του παιχνιδιού στην έδρα μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο νέος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Ντορ Μίχα, αναφέροντας μεταξύ άλλων για το παιχνίδι της Τούμπας:

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κι ότι επικρατεί… τρελή ατμόσφαιρα στην έδρα του. Τον μελετάμε εδώ και λίγες ημέρες και δουλεύουμε στην προπόνηση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο Ισραήλ με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version