Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριήμερο ρεπό με την επιστροφή στη βάση κι οι… εξαιρέσεις

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη Δευτέρα την 15νθημερη παρουσία του στο Χορστ της Ολλανδίας, η αποστολή επιστρέφει στη βάση της κι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τριήμερο ρεπό (μέχρι και την Τετάρτη), προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης, μετά από δύο απαιτητικές εβδομάδες στην Ολλανδία.

Όχι, όμως, όλοι, αφού θα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι Τόμας Κεντζιόρα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πρόκειται να μπουν από την ερχόμενη Τρίτη σε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, μια και δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους (ο Πολωνός αμυντικός πρόλαβε μόλις τις τρεις τελευταίες ημέρες το κανονικό πρόγραμμα).

Oσο για τον Ζίβκοβιτς, το πιθανότερο είναι ότι ο Λουτσέσκου δεν θα τον επιστρατεύσει για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, τη μεθεπόμενη Τετάρτη κόντρα είτε στην Εγκνατία, είτε στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, μια και απουσίασε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία