Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριπλή «μονομαχία» για το καλύτερο γκολ του Σεπτεμβρίου! (vid)

Τρεις γκολάρες, από Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια και Αν. Ζίβκοβιτς, διεκδικούν το βραβείο best goal του μήνα Σεπτεμβρίου, μέσα από την ψηφοφορία που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως αυτή αναφέρει:

Τρία υπέροχα γκολ, δύο μεγάλες νίκες, τρεις σκόρερ, ένα βραβείο. Ποιος θα είναι ο νικητής του Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης . Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ στο Ελσίνκι κι ο νεαρός στόπερ έδωσε τη λύση. Με μια καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντεσπόντοφ , ο Hammer έκανε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Επόμενος μονομάχος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Mr.Breeze ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο στα Ιωάννινα μία αντεπίθεση της ομάδας και με υπέροχο πλασέ μετά από πάσα του Μπράντον Τόμας έκανε το 0-2 και έκανε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς .

Ο Σέρβος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε ένα υπέροχο γκολ, πέρνωντας ασίστ από τον Σαμάτα και κλείδωσε το τρίποντο για τον Δικέφαλο.

Μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας, πατώντας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version