Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρομερή σεζόν και στο… φόντο παραμονή για Κεντζιόρα

Non stop αγωνιστικές υποχρεώσεις επιφύλασσε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Τόμας Κεντζιόρα που παρέμεινε για ακόμη έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη και από… μία απλή εξτρά επιλογή στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ κατέληξε να αναδεικνύεται εκ των πρωταγωνιστών. Καταπληκτική σεζόν από τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό που μετά τον τραυματισμό του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, συνέθεσε ένα αξιοσημείωτο δίδυμο με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Σε συνολικά 47 εμφανίσεις του με τα ασπρόμαυρα, ο Τόμας Κεντζιόρα σημείωσε τρία γκολ (σ.σ ένα σε κάθε διοργάνωση) αγωνιζόμενος συνολικά 3935 λεπτά.

Αφορμή δοθείσης από την εξαιρετική σεζόν του μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να τον αποθεώσει στα social media που διατηρεί κάνοντας λόγο για «τον άνθρωπο που δεν κουράζεται ποτέ».

Σε μεταγραφικό επίπεδο και όπως ενημερωθήκατε μέσω του FORZAonline η υπόθεση παραμονής του βρίσκεται σε καλό δρόμο δεδομένου πως δεν θα αργήσει να έχει θετική εξέλιξη. ΠΑΟΚ και Τόμας Κεντζιόρα έχουν σύγκλιση απόψεων και όπως όλα δείχνουν ο… γάμος δεν θα αργήσει να υπάρξει από τη στιγμή δε που η Ντιναμό Κιέβου δεν δείχνει να θέλει να σταθεί εμπόδιο στην παραμονή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version