Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσεκάρει τους αντιπάλους του ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην χθεσινή κλήρωση του Europa League, ο ΠΑΟΚ έμαθε τους 8 αντιπάλους του στο League Phase της διοργάνωσης.

Στον δρόμο του Δικεφάλου βρέθηκαν οι: Σλάβια Πράγας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βικτόρια Πλζεν, Σοσιεδάδ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Ρίγα και Γαλατάσαραι, με το πρόγραμμα των αγώνων να γίνεται γνωστό σήμερα (31/8).

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τους αντιπάλους τους αυτό το σαββατοκυριακό, καθώς και οι 7/8 ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, έχουν υποχρεώσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Χρονικά πρώτη αγωνίζεται η Γαλατάσαραι, που φιλοξενείται το βράδυ (21:45) του Σαββάτου στην έδρα της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Το απόγευμα της Κυριακής (1/9) ρίχνεται στη μάχη η Σλάβια Πράγας, που παίζει στις 18:00 στην έδρα της Παρντούμπιτσε, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μαντσεστερ Γιουνάινεντ και Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ.

Εκτός έδρας αναμέτρηση έχει στο πρόγραμμα της η Σοσιεδάδ, που θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον αγώνα με την Χετάφε στις 20:15. Μισή ώρα μετά ξεκινά και η αναμέτρηση της Φερεντσβάρος που θα κοντραριστεί στην έδρα της με την Νιρεγκίχαζα.

Τέλος, η αγωνιστική απραξία στο λετονικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακό, θα δώσει την ευκαιρία στην Ρίγα να πάρει μερικές ανάσες, για να επιστρέψει στις 13/9 για τον αγώνα απέναντι στην Βαλμιέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία