Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσιφτσής: «Εύκολη επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό, ο Αντώνης Τσιφτσής που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεδομένης της απουσίας του Ντόμινικ Κοτάρσκι άνοιξε τα χαρτιά του για το αυριανό (17.08) ματς. «Να μπούμε με πάθος και να βγάλουμε αντίδραση» επισήμανε μεταξύ άλλων ο νεαρός τερματοφύλακας.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA:

«Αυτό που μου άφησε η περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν ότι δεν τα παράτησε ακόμη και μετά την ισοπαλία με τη Λαμία που τον είχαν… τελειωμένο και εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, αλλά έκανε το τρία στα τρία πέρσι και δεν τα παράτησε ποτέ».

Για την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Πολύ εύκολη επιλογή να έρθω εγώ ιδίως όταν έχει κανείς μία πρόταση από αυτή την ομάδα. Νομίζω ο καθένας θα απαντούσε θετικά χωρίς να το σκεφτεί».

Για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι και τον εσωτερικό ανταγωνισμό: «Είμαστε πολύ καλά με το τιμ τερματοφυλάκων. Ο Ντόμινικ είναι πολύ καλό παιδί, σοβαρός επαγγελματίας παίρνω πολλά από εκείνον και από τις προπονήσεις και γενικά».

Για τον αποκλεισμό από τη Μάλμε: «Μου έχει μείνει πικρία αλλά όπως είπε ο προπονητής πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει και να πάρουμε το τρίποντο με τον Πανσερραϊκό».

Για το αν υπάρχει διαφορά στο να ξεκινάς τη σεζόν ως κάτοχος του τίτλου: «Σίγουρα υπάρχει πίεση σε όλους από τη στιγμή που μπαίνεις ως πρωταθλητής. Πρέπει να αποδείξεις πράγματα, να δώσεις και την ψυχή σου προκειμένου να κατακτήσεις ξανά τον τίτλο. Όπως θέλουν και οι οπαδοί. Οπότε πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Για το αν εισπράττει υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα: «Η ομάδα σε βοηθάει να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου. Δεν σου βάζει άγχος και πίεση, απλώς ο κόσμος θέλει να σε βλέπει να κερδίζεις. Οπότε πρέπει να κερδίζουμε ακόμη και στις προπονήσεις».

Για το ντεμπούτο του και την ετοιμότητά του: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για το αυριανό ματς. Περαστικά στον Ντόμινικ».

Για το αν κάνει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο προετοιμασίας: «Η δουλειά που κάνω εδώ είναι καθαρά στο τι ζητάει ο προπονητής σε συνάρτηση με τον αντίπαλο».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Στόχος μου να βελτιώνομαι και να σηκώσω κάποιο τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Για τον Πανσερραϊκό και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Δεν υποτιμώ καμία ομάδα ποτέ απλώς όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να παίξεις ως ΠΑΟΚ. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη είναι μία ιστορική ομάδα απλά πρέπει να μπούμε μέσα και να πάρουμε το παιχνίδι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία