Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσίμιροτ: «Αν θέλει πρόκριση ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι σοβαρός»

Δημοφιλή

Το σχόλιο του για την αποψινή (31/7) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Βόσνιος πρώην μέσος του Δικεφάλου, και νυν της Αλ Φαϊχά μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του Λουτσέσκου στην ρεβάνς, αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει στην πατρίδα του.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, από την πρώτη αναμέτρηση, πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να προκριθεί;

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο».

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, για να προκριθεί, στην επόμενη φάση;

«Πρέπει να καταλάβει την σοβαρότητα του παιχνιδιού, γιατί σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς, είναι ανταγωνιστική η Μπάνια Λούκα, όπως είδαμε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι! Δεν θα είναι εύκολο, όλοι γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο. Αν θέλει να προκριθεί πρέπει να είναι σοβαρός!»

Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζετε από τη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας από αυτούς και ο Κωνσταντέλιας το ίδιο. Όλοι βλέπουμε πως αλλάζουν το παιχνίδι όταν αγωνίζονται».

Πώς πιστεύεται ότι θα είναι η ατμόσφαιρα στη Βοσνία;

«Σίγουρα θα είναι μία καυτή έδρα, επειδή η Μπάνια Λούκα ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί έχει πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα».

Θα θέλατε να επιστρέψετε στην Ελλάδα;

«Ίσως μία μέρα, ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα συμβεί. Οι δρόμοι του ποδοσφαίρου είναι περίεργοι».

Πηγή: bnsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία