Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσόλακ και Ολσεν, οι «κοινοί» παίκτες ΠΑΟΚ και Μάλμε

Δημοφιλή

Μόλις δύο Σουηδοί παίκτες-κι αυτοί, όχι με επιτυχία-ο Ρόμπιν Ολσεν κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Ολσεν, με Δανούς γονείς, είναι γεννημένος στο Μάλμε, παίρνοντας μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015 από την τοπική ομάδα στο Δικέφαλο, στον οποίο παρέμεινε μόνο για ένα εξάμηνο.

Εκτός από τον Ολσεν, κι ένας άλλος παίκτης αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Μάλμε. Ο Αντόνιο Τσόλακ έπαιξε σχεδόν τον ίδιο αριθμό αγώνων στις δύο ομάδες, μόνο που με τη σουηδική ομάδα είχε σκοράρει 22 φορές και με το Δικέφαλο μόλις τέσσερις…

Ας σημειωθεί ακόμη ότι ένας παίκτης της Μάλμε αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στον…. Παναιτωλικό. Με καταγωγή από την Τζαμάικα, ο 26χρονος διεθνής Καναδός στόπερ Ντέρεκ Κορνέλιους ανήκει στη Μάλμε εδώ και ενάμισι χρόνο. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο σύλλογος του Αγρινίου, στον οποίο είχε αγωνιστεί για ενάμισι χρόνο, όντας δανεικός από την ομάδα του Βανκούβερ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία