Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Τζένοα: «Ναι, μας αρέσει ο Κοταρσκι!»

Δημοφιλή

Η Τζένοα επιβεβαιωμένα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση των Ιταλών, που πρότειναν μόλις τρία εκατομμύρια ευρώ και την παραχώρηση του Κέλβιν Γεμπόα ως δανεικό.

Η Ίντερ ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Τζόσεπ Μαρτίνεθ από τους Γενοβέζους, με τον Διευθύνων σύμβουλο της ομάδας να επιβεβαιώνει τόσο τις επαφές με τους πρωταθλητές Ιταλίας, αλλά και το ενδιαφέρον για τον πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τζένοα, Άντρες Μλπάσκεζ ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Θα πάρουμε μεταγραφή στο κέντρο, μετά ίσως φύγει ο Μαρτίνεθ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πουλήσει κανέναν, θα δούμε τι θα γίνει.

Ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να φύγει, το συζητάμε. Τότε θα έρθει άλλος πρωτοκλασάτος τερματοφύλακας. 15 εκατομμύρια είναι η σωστή τιμή; 

Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας μας αξίζει πολλά περισσότερα, αλλά μερικές φορές δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Εξετάζουμε διαφορετικές επιλογές. Μας αρέσει, αλλά δεν εξετάζουμε μόνο με αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αγγελίδης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία