Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

UEFA: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο εκπρόσωπος της UEFA στη ΓΣ της ΕΠΟ που διεξάγεται αυτήν την ώρα, έσπευσε να συγχαρεί Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κόνφερενς και του ελληνικού πρωταθλήματος αντίστοιχα, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ζόζεφ Κλέμεντ:

«Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι, πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματα από την UEFA και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον ΓΓ κ.Θεοδωρίδη.

Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι την Αθήνα για την ΓΣ της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά η Ευρώπη έχει στραμμένο το βλέμμα της στη Γερμανία για το Euro 2024. Την επόμενη σεζόν τα σωματεία μας θα δουν μία σημαντική αναδιάρθρωση, καθώς θα υπάρξει ένα σημαντικό νέο φορμάτ και νέο σύστημα κατανομής των εσόδων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει σε όμορφα παιχνίδια.

Η ΕΠΟ είναι μία από τις ιδρύτριες ομοσπονδίες της UEFA, συμμετείχε στις εναρκτήριες εργασίες της. Αυτή τη χρονιά δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί (σ.σ. στο EURO), αλλά είναι ιστορική, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και το Youth League, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Είμαστε πολύ ευτυχείς για τις προσπάθειες που καταβάλλατε την τελευταία περίοδο για τη χρηστή διαχείριση της ΕΠΟ. Άλλα σπουδαία πρότζεκτ συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και το νέο σπίτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμπερασματικά θα ήθελα να σας πω ότι εύχομαι κάθε επιτυχία στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εθνική Ελλάδος: Για την πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Σλοβενία

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (6/7) την Σλοβενία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ, με την Ελλάδα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version