Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Βάφτισαν τον Μπάμπα… Οζίλ! (video)

Εξαιρετικό φαντάζει το κλίμα εντός ΠΑΟΚ και αυτό βγαίνει προς τα… έξω, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως καθ΄όλη τη διάρκεια του βασικού σκέλους της προετοιμασίας στην Ολλανδία δεν απουσιάζουν τα πειράγματα που εν προκειμένω δέχθηκε ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας στο ένας εναντίον ενός σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ που αποτέλεσε την αφορμή για να τον αποκαλέσουν… Οζιλ λόγω του χαρακτηριστικού πλασέ.

Δείτε αναλυτικότερα το γκολ του Ράχμαν Μπάμπα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της FORZA στο Instagram:

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μάλιστα αναφορικά με τις εξελίξεις της πρωινής προπόνησης, ξεκίνησε με στρώσιμο του γηπέδου από ένα μηχάνημα ούτως ώστε να διεξαχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται το πρώτο «ραντεβού» του Δικεφάλου, συνεχίστηκε με… μπουγέλο από τα μπεκ ποτίσματος και εξελίχθηκε με ασκήσεις κατοχής με στόχευση στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ υπάρχει άμεσο πρεσινγκ και ένας εναντίον ενός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κανονικά θα συνεχιστεί το μέτρο της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, η αλλαγή ώρας για το 2024 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version