Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βήμα πρόκρισης για την Μπόρατς, με εννέα παίκτες τελείωσε η Εγκνατία!

Δημοφιλή

Με γκολ του Χρέλια στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε υπέρ των γηπεδούχων το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Μπόρατς και της Εγκνατία για τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Στο 58΄ του αγώνα, που διεξήχθη στην Μπάνια Λούκα, η Εγκνατία έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή (με απευθείας κόκκινη κάρτα) του Ζενουλάι. Και στις καθυστερήσεις οι Βόσνιοι πήραν τη νίκη με το γκολ του Νταμίρ Χρέλια, που είχε μπει αλλαγή στο ματς με την έναρξη του β΄ μέρους. Μάλιστα, οι Αλβανοί τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αφού στο 11ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων (από τα δεκαεννέα συνολικά) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντρέκα.

Tην ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί η ρεβάνς στην Αλβανία. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση στην Ελμπασάν Αρένα θα αρχίσει στις 22.00 και θα τη διευθύνει ο Ιταλός Αντρέα Κολόμπο. Η Εγκνατία θα χρειαστεί να… μετακομίσει στο Ελμπασάν, μια και η έδρα της στη Ρογκοζίνε, χωρητικότητας μόλις δύο χιλιάδων θέσεων, δεν πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής ευρωπαϊκών αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία