Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Βραζιλιάνικη αποθέωση σε Τάισον

Δημοφιλή

Τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των Europa&Conference League στέκεται στο ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς απομονώνοντας τον Τάισον που συνιστά «έναν χαρακτήρα που τραβάει την προσοχή από τη μονομαχία», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται στο πορτογαλικό δημοσίευμα: «Ο ΠΑΟΚ έχει πλούσια ιστορία ένταξης διεθνών ταλέντων. Αρκετοί Βραζιλιάνοι παίκτες αποτέλεσαν μέρος της ασπρόμαυρης οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, ο μόνος παρών στην τρέχουσα ελληνική ομάδα είναι ο πρώην παίκτης της Ίντερ, Τάισον. Εντάχθηκε στους Θεσσαλονικείς τον Ιανουάριο του 2023.

Στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, σημείωσε 200 παιχνίδια, με 44 γκολ και 23 ασίστ. Αποκαλύφθηκε από το Κολοράντο το 2008, όπου έμεινε για δύο χρόνια μέχρι να φύγει για το διεθνές ποδόσφαιρο. Επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκό έδαφος, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε δέκα γκολ και δεκατρείς ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία