Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρήκε τερματοφύλακα η Τζένοα (pics)

Δημοφιλή

Άφησε οριστικά την προοπτική απόκτησης του Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένων των προτάσεων που απορρίφθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ ασυζητητί από τη στιγμή που κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονταν στα «θέλω» και τις απαιτήσεις του και η Τζένοα στράφηκε στα υπόλοιπα της λίστας τερματοφυλάκων με γνώμονα την αντικατάσταση του Γιόζιπ Μαρτίνες. Λέο Ρομάν και Νταβίντ Ντε Χέα «έπαιξαν» δυνατά στο ρεπορτάζ των Ιταλών, ωστόσο, κατέληξαν στην απόκτηση του Πιερλούτζι Γκολίνι από την Αταλάντα.

Επί της ουσίας, η στάση των «ασπρόμαυρων» ανάγκασε τη Τζένοα να εξετάσει τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές της για τα γκολποστ ενόψει της επικείμενης αγωνιστική περιόδου δεδομένου ότι έγινε σαφές πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να περάσει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με οποιοδήποτε κλαμπ εφόσον η τιμή εκκίνησης ενδεχόμενης πώλησης του Κροάτη κίπερ δεν φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ που έχει ορίσει.

Αρχικά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν από την Ιταλία ο Ντε Χέα ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ο άσος της ομάδας του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Πιο συγκεκριμένα οι Ιταλοί φαίνεται να «πάγωσαν» την υπόθεση του Ισπανού κίπερ έχοντας μετατοπίσει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γκολίνι. Έτσι, οι Γενοβέζοι τα βρήκαν σε όλα με την Αταλάντα και ο Πιερλουίτζι Γκολίνι ανακοινώθηκε και επίσημα από την Τζένοα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω ανάρτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία