Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βροχή» τα γκολ στο δίτερμα (video)

Δουλειά σε όλους τους τομείς περιείχε το σημερινό (03.08) προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει της εκτός έδρας ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Μάλμε στη Σουηδία (06.08). Ενδεικτικό πως το… μενού περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια 3 Vs 2, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο τακτικό κομμάτι κι έπαιξαν παιχνίδια 7 Vs 7 υψηλής έντασης.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της «μάχης» με τη Μάλμε δημοσιεύθηκαν τα αντιπροσωπευτικότερα highlights της προπόνησης, με τα γκολ που σημειώθηκαν στο δίτερμα να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω και οι τρεις νεοφερμένοι του ΠΑΟΚ (σ.σ Τάρικ Τισουντάλι, Φέντορ Τσαλόφ και Σόλα Σορετίρε) κατάφεραν να προωθήσουν τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας εντυπωσιακά γκολ.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα:

Την Κυριακή (04.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Μάλμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version