Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπογράφουν… μαζί Καμαρά-Σβαμπ!

Δημοφιλή

Όλη η προσοχή για τον ΠΑΟΚ έχει μετατοπιστεί στην επόμενη ημέρα του, έχοντας ήδη αρχίσει ζυμώσεις και ανακατατάξεις ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, πρωτίστως στο εσωτερικό του με την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση για την ΕΠΟ. Με δεδομένη την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, οι ασπρόμαυροι κλείνουν με τη σειρά τις υποθέσεις που τους απασχολούν έντονα, έχοντας προχωρήσει σε οριστική συμφωνία τόσο με τον Μαντί Καμαρά με τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 1.2 εκατομμυρίου ευρώ, όσο και με τον Στέφαν Σβαμπ που εξαρχής απέμεναν οι υπογραφές.

Ενδεικτικό πως ο Αυστριακός μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως εκείνη τη μέρα για ιατρικά και επίσημες ανακοινώσεις θα αφιχθεί και ο Μαντί Καμαρά. Στόχος του ΠΑΟΚ να διαμορφώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το παζλ των ποδοσφαιριστών του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της θερινής προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Εξ ου και οι υπόλοιπες υποθέσεις που «τρέχει» τόσο με τον Σουαλιό Μεϊτέ για τον οποίο αναμένει απάντηση, όσο και με την παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα. Παράλληλα, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Κιντέρα Ετζούκε «απαντούν» σε ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα δείγμα των ανοιχτών μετώπων που θέλει να κλείσει άμεσα ο Δικέφαλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία