Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπομονή μέχρι αρχές Νοεμβρίου και μετά το ξέρουμε το έργο…

Στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως τα πάντα θα πάνε καλά. Και η αισιοδοξία υπάρχει από αυτούς που βλέπουν τις προπονήσεις και έχουν την εικόνα των νέων παικτών.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο στα μάτια όσων παρακολουθούν την καθημερινότητα της ομάδας, είναι πως έχει ανέβει το επίπεδο των προπονήσεων. Η ομάδα πλέον είναι τόσο γεμάτη σε ποιότητα, που υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν απίστευτα πράγματα στις ασκήσεις.

Προφανώς και υπάρχει μία διαδικασία ένταξης των νέων που θα επηρεάσει σε κάποιον βαθμό και τα αποτελέσματα. Στο δικό μου το μυαλό, αυτό θα κρατήσει ένα δίμηνο και υπολογίζω τρεις περίπου γκέλες.

Είναι το κλασικό διάστημα που χρειάζεται ο Λουτσέσκου να περάσει στους νέους τον τρόπο παιχνιδιού του και παράλληλα να τους δώσει ρόλους σύμφωνα με την δυναμική τους. Αυτό το μοτίβο έχει αποδειχτεί λειτουργικό και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Προφανώς υπάρχουν και ερωτηματικά κυρίως όσον αφορά στα φορ. Σε πρώτη φάση, φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί ο Φέντορ Τσάλοφ, ενώ ο Τισουντάλι αντιμετωπίζει κάποιες ατυχίες. Από τη στιγμή που έπαιξε ο Σαμάτα, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως σήμερα η σημαντικότερη σταθερά είναι ο Μπράντον.

Όμως ακόμα και για την περίπτωση του φορ, στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως σύντομα θα έχουν αναβάθμιση μέσα από τη δουλειά. Γιατί είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο οι προπονήσεις που βελτιώνονται καθημερινά όλοι.

Άρα υπομονή μέχρι αρχές Νοεμβρίου και μετά το ξέρουμε το έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η ταυτότητα του Ερνάντες, που σφυρίζει στο Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ

Η ΟΥΕΦΑ επέλεξε τον Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες για να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Ας...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version